Lees hier het laatste nieuws!

Nieuwsarchief

Leeskalender voor de zomervakantie

Gepubliceerd op: 10-07-2018

news_image
Met deze kalender kun je er elke dag aan denken om te lezen. Hang hem op in je huis, of waar je op vakantie bent. Kleur elke dag een vakje als je gelezen hebt, of plak een sticker. Breng je de kalender na de vakantie weer naar logopedie?

Nu bij de logopedist: ook leren zwijgen!

Gepubliceerd op: 01-04-2018

Wat dacht je?

Logopedist gezocht in Rotterdam

Gepubliceerd op: 31-03-2018

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste freelance logopedist (m/v) die ons veelzijdige en jonge team van LogoPlus logopedisch centrum Rotterdam komt versterken. Wegens uitbreiding en een groeiende wachtlijst is er per direct ruimte voor een nieuwe collega voor 1 werkdag (op vrijdag) met mogelijkheid tot uitbreiding op (korte) termijn naar 2-3 dagen.

Doe mee met de LogoPlus- Sint- Wedstrijd!

Gepubliceerd op: 14-11-2017

Doe mee met de LogoPlus- Sint- Wedstrijd! Versier de mijter, pietenmuts of boot zo mooi als je kunt. Lever jouw kunstwerk in, voor 2 december 2017, bij jouw logopedist. Of plaats een foto van jouw kunstwerk op onze Facebook-Pagina. Je maakt kans op een mooie prijs!

Nieuwe locaties voor LogoPlus

Gepubliceerd op: 29-09-2017

news_image
Vanaf september 2017 heeft LogoPlus twee nieuwe locaties in gebruik genomen!

De zomervakantie is begonnen

Gepubliceerd op: 12-07-2017

Taalspelletjes voor onderweg en thuis. Deze week is ook in de regio Rotterdam de zomervakantie begonnen. Omdat veel kinderen op reis gaan hebben wij een pakketje met spelletjes voor bv. in de auto of het vliegtuig. Samen taalspelletjes doen is natuurlijk erg leuk én leerzaam. Zo hoef je je niet te vervelen!

LogoPlus aangesloten bij SISA

Gepubliceerd op: 29-05-2017

news_image
LogoPlus is nu ook aangesloten bij SISA: SamenwerkingsInstrument Sluitende Aanpak. Hiermee kunnen wij als zorgverlener zorgen rond een kind signaleren en zo in contact komen met andere zorgverleners die met een kind werken.

Vacature voor logopedist bij LogoPlus

Gepubliceerd op: 18-05-2017

Het gaat goed met onze praktijk! Er komt weer het één en ander aan qua uitbreiding... daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega's! Gezocht: Enthousiaste, vlotte freelance logopedist (m/v) die ons veelzijdige en jonge team van LogoPlus Logopedisch Centrum Rotterdam komt versterken.

‘Slikken is niet voor iedereen een feestje’ Europese dag van de logopedie 2017

Gepubliceerd op: 02-03-2017

Dag van de Logopedie vraagt aandacht voor slikproblemen Niet naar een verjaardagsfeestje durven, omdat je bang bent dat je je in een stukje taart of een slok koffie verslikt. Elke avond spanning aan de keukentafel omdat je kind niet goed kan slikken en daardoor weigert te eten. Slikproblemen hebben grote impact, zowel bij kinderen als volwassenen. Veel mensen weten niet dat de logopedist kan helpen. Daarom staat de Dag van de Logopedie op 6 maart in het teken van slikproblemen.

Zaterdag 18 maart 2017 Open Dag bij Gezondheidscentrum Alexander

Gepubliceerd op: 28-02-2017

Beste lezer! U bent van harte uitgenodigd op de Open Dag bij Gezondheidscentrum Alexander! In het kader van de week van zorg en welzijn zetten ook wij de deuren van ons mooie centrum voor iedereen open op: Zaterdag 18 maart 2017 van 10:00 - 15:00 uur

LogoPlus is nu ook te vinden op facebook.jpglike.jpg

© LogoPlus Rotterdam, alle rechten voorbehouden.